Menu Sluiten

Onze services

We-Care

We-care is ons circulaire basisabonnement van 10 jaar voor het gebruik, de zituren. Deze abonnementsvorm heeft een cash flow voordeel; u ‘knipt’ de investering op in 120 maanden. De stoel blijft eigendom van Sioen.
Gedurende deze abonnementsperiode komen we langs voor drie onderhoudsbeurten en een cleaning (micro-bacteriologisch). In het derde, zesde en achtste levensjaar voeren onze professionals een technische APK en een zitinstructie uit. De kosten hiervan zijn bij de abonnementsprijs inbegrepen.
Ook na de looptijd van We-care zijn wij u graag van dienst. Denk aan onze terugname garantie: Na afloop van de afgesproken gebruiksperiode nemen we onze circulaire producten retour. Ook tussentijdse aanpassingen zijn mogelijk. Vraag onze servicemedewerker naar de mogelijkheden

Schoonmaken

U brengt dagelijks vele uren door op uw bureaustoel en vaak is dat te zien. Maar juist het vuil dat niet meteen zichtbaar is, levert de grootste problemen op. Hierdoor kan u een professionele schoonmaakbeurt aanvragen bij ons. Ons advies; laat uw stoel elke drie jaar intensief, micro-bacteriologisch reinigen. Zo voorkomt u gezondheidsproblemen zoals irritaties aan de luchtwegen en allergieën.

APK voor stoelen

Tijdens de technische APK keuring checkt de service specialist alle bewegende onderdelen en smeren deze in indien nodig. Mits nodig voeren zij kleine reparaties uit. Onderdelen die – in de garantieperiode – versleten zijn, worden kosteloos vervangen.

Stoel op maat

We kunnen aan elke bureaustoel aanpassingen doen zodat ze beter voorzien zijn voor u en/of uw collega’s. Voorbeelden hiervan zijn de estoel hoger maken, een extra laag maken, kortere zitting maken,…

Interstuhl Lifecycle